Салат «Самаркандський» салати 28 Листопада, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Бринза - 200 г Огірки - 1 шт. Цибуля червона - 1 головка Олія - 3 ст. ложки Лимон — 0,5 шт. (сік) Зелень кропу та петрушки - 1 пучок М'ята свіжа - 2 ст. ложки подрібненого листя Зіра мелена — 0,5 ч. ложки Перець червоний пекучий - 1 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1Розкришити бринзу в миску, розім'яти виделкою з олією та лимонним соком, приправити чорним перцем. 2Огірок, очищений від насіння та шкірки і дрібно порізаний, перемішати з дрібно нарізаною цибулею і подрібненою зеленню петрушки та кропу. 3З'єднати підготовлені бринзу та огірок, посолити, приправити зірою. Посипати м'ятою та подрібненим червоним перцем без насіння. 00:00