Салат фруктовий іспанський / по-іспанськи

  ,   

2 Квітня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 10 mins
  • Yields: 1-2 порції

Ingredients

Персики - 50 г

Апельсини - 50 г

Полуниця - 30 г

Ківі - 30 г

Цукор тростинний - 0,5 ч. ложки

Лайм - 0,5 шт. (цедра та сік)

КРЕМ:

Вершки 33% - 30 мл

Цукрова пудра - 0,5 ч. ложки

Кокосова стружка - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Листя м'яти

Directions

1Очистити апельсин від шкірки та білих плівок. Видалити у полуниці чашолистки. Вийняти кісточку з персика. Очистити ківі від шкірки. Довільно нарізати апельсини, полуницю, ківі, персики.

2Посипати фрукти та ягоди цукром, додати цедру і сік лайма. Перемішати, залишити на 5 хвилин.

3КРЕМ: Збити вершки з цукровою пудрою та кокосовою стружкою за допомогою вінчика.

4Розкласти готовий салат по креманкам, зверху - збиті вершки. Прикрасити листям м'яти.

00:00