Салат «Цезар»

  

25 Жовтня, 2016

Закуски и салаты. Рецепты Анастасии Скрипкиной

Ingredients

Батон - 200 г

Курка - 300 г філе

Салат - 1 пучок

Сир пармезан - 50 г

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - ??5 ст. ложок

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Яйця - 2 варені жовтки

Гірчиця - 2 ч. Ложки

Часник - 1 зубчик

Лимон - 2 ст. ложки лимонного соку

Оцет 6% - 1 ч. ложка

Олія оливкова - 100 мл

Сіль

Перець

Directions

1Куряче філе відварити.

2Змішати оливкову олію з 1 зубчиком часнику, видавленим через часникодавку. Залишити на 15 хвилин.

3Батон нарізати кубиками й обсмажити на маслі з часником до золотистого кольору.

4Варене філе нарізати невеликими шматочками.

5ЗАПРАВКА: Розтерти жовтки з гірчицею, додати часник, перемішати. Додати оцет і лимонний сік, потім масло і добре перемішати, посолити, поперчити.

6Сир натерти на тертці.

7Салат порвати руками, укласти на тарілку. На салат викласти філе та сухарики, посипати пармезаном.

00:00