Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками
Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

  

5 Вересня, 2018

Школа кулинара 2015 №19 Сентябрь

Ingredients

Курка - 700‑800 г копченого філе або відвареної грудки або курячих сердечок, шлунків або печінки

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Яблука зелені - 1‑2 шт.

Авокадо - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Горіхи волоські без шкаралупи - 50 г

Цибуля ріпчаста - 0,5 шт.

Салатне листя - 150 г

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Майонез - 4 ст. ложки

Йогурт натуральний несолодкий - 4 ст. ложки

Часник - 1 зубчик

Зелень петрушки - 3‑4 гілочки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Олія оливкова - 6 ст. ложок

Перець чорний мелений

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

Directions

1Філе копченої курки, очищене від серцевини яблуко та моркву нарізати тонкою соломкою, цибулю - півкільцями. Болгарський перець очистити від серцевини та нарізати.

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

2Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку, очистити від шкірки та нарізати м'якоть невеликими скибочками. Волоські горіхи порубати. Салатне листя вручну розділити на частини.

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

3ЗАПРАВКА: Зелень петрушки дрібно порубати, змішати з майонезом, йогуртом, лимонним соком. Заправити перцем і подрібненим часником.

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

4Змішати курку, яблуко, моркву, цибулю, болгарський перець і авокадо, полити заправкою і посипати подрібненими волоськими горіхами. Дати настоятися 5 хвилин.

5Подавати на широкому блюді на листях салату.

Салат із куркою, волоськими горіхами та зеленими яблуками

00:00