Салат із пекінської капусти, апельсинів і горіхів кеш’ю

    

28 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Капуста пекінська - 3-4 листа

Апельсини - 1 шт.

Горішки кеш'ю - жменя

Сир - 30 г

Олія оливкова -2 ст. ложки

Оцет винний - 1 ч. ложка

Сіль

Мед - 1 ч. ложка

Directions

1Зелену частину листя пекінської капусти порвати руками. Апельсин розібрати на невеликі шматочки, прибравши при цьому перегородки. Горішки кеш'ю обсмажити та потовкти качалкою.

2ЗАПРАВКА: Змішати оливкову олію, винний оцет, мед, залишки апельсинового соку, сіль.

3Покласти на тарілку листя капусти й апельсин, полити заправкою. Потім посипати горішками і натерти сир.

Дієта для підвищення імунітету

00:00