Салат із печериць з вином

  

28 Травня, 2017

1000 блюд от салатов до десертов для праздников и на каждый день

Ingredients

Печериці - 300 г

Морква - 1 шт.

Помідори - 2 шт.

Цибуля - 1 шт.

Сир - 200 г

Вино біле - 100 мл

Зелень

Майонез

Сіль

Перець

Directions

1Свіжі печериці нарізати скибочками, залити вином, додати сіль, перець і припускати на середньому вогні 10-15 хвилин.

2Відварену моркву нарізати кубиками або натерти на крупній тертці. Помідори нарізати скибочками. Цибулю дрібно нашаткувати. Сир натерти на крупній тертці.

3Підготовлені продукти з'єднати, заправити майонезом, акуратно перемішати. Салат прикрасити зеленню.

00:00