Салат із цвітної капусти, свіжих огірків і помідорів

  

15 Березня, 2017

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Цвітна капуста - 500 г

Огірки - 200 г

Помідори - 200 г

Зелена цибуля - 1 невеликий пучок

Суміш майонезу та сметани - 1,5 ст. ложки

Directions

1Вимиту та розділену на дрібні суцвіття цвітну капусту опустити в киплячу підсолену воду та варити до м'якості (але не переварювати).

2Свіжі огірки очистити від шкірки, а помідори від плодоніжок. Нарізати скибочками. Нашаткувати зелену цибулю.

3Змішати овочі та заправити цукром, сіллю і сумішшю майонезу зі сметаною. Викласти в салатник і прикрасити гарно нарізаними огірками та помідорами.

00:00