Сациві зі стручковою квасолею овочеві страви грузинська кухня 28 Серпня, 2018 365 рецептов грузинской кухни Ingredients Квасоля стручкова - 1 кг Цибуля ріпчаста - 4 головки Часник - 2 зубчики Волоські горіхи - 300 г Кінза - 1 пучок Кориця - 10 г Гвоздика - 10 г Хмелі-сунелі - 10 г Шафран імеретинський - 10 г Сік гранатовий - 70 мл Олія - 50 мл Перець червоний мелений Сіль Directions 1Квасолю відварити. 2Цибулю подрібнити та потушкувати на олії. 3Подрібнити горіхи, зелень кінзи, часник, змішати зі спеціями, розвести відваром і варити 5 хвилин. 4Додати квасолю, варити ще 1 хвилину. 5Остудити, додати гранатовий сік. 6Подавати холодним. 00:00