Сациві зі стручковою квасолею
Сациві зі стручковою квасолею

Сациві зі стручковою квасолею

    

28 Серпня, 2018

365 рецептов грузинской кухни

Ingredients

Квасоля стручкова - 1 кг

Цибуля ріпчаста - 4 головки

Часник - 2 зубчики

Волоські горіхи - 300 г

Кінза - 1 пучок

Кориця - 10 г

Гвоздика - 10 г

Хмелі-сунелі - 10 г

Шафран імеретинський - 10 г

Сік гранатовий - 70 мл

Олія - 50 мл

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Квасолю відварити.

2Цибулю подрібнити та потушкувати на олії.

3Подрібнити горіхи, зелень кінзи, часник, змішати зі спеціями, розвести відваром і варити 5 хвилин.

4Додати квасолю, варити ще 1 хвилину.

5Остудити, додати гранатовий сік.

6Подавати холодним.

00:00