Олія оливкова для смаження - 1 ст. ложка
Directions
1Видалити у помідорів плодоніжки, нарізати тонкими кружальцями.
2Змішати розм'якшене вершкове масло, зернову гірчицю та соус барбекю. Намазати скибочки тостового хліба цією сумішшю, залишивши 2 ч. ложки.
3Обсмажувати яловичі стейки на розпеченій оливковій олії по 20-40 секунд кожного боку до утворення скоринки, після чого зменшити вогонь і смажити ще 2-4 хвилини. Посолити та поперчити.
4Викласти на кожну скибочку тостового хлібу трохи листя руколи, зверху - по кілька кружалець помідора.
5Додати теплі стейки, змастивши кожен з них 0,5 ч. ложки масляної суміші, що залишилася.