Сендвічі з яловичиною в стилі барбекю

    

30 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Яловичина - 4 тонких стейка

Хліб білий тостовий - 4 скибочки

Помідори - 2 шт.

Листя руколи або іншого салату - 1 жменя

Масло вершкове - 50 г

Соус барбекю або кетчуп - 2 ст. ложки

Гірчиця зернова - 1 ст. ложка

Сіль

Перець чорний мелений

Олія оливкова для смаження - 1 ст. ложка

Directions

1Видалити у помідорів плодоніжки, нарізати тонкими кружальцями.

2Змішати розм'якшене вершкове масло, зернову гірчицю та соус барбекю. Намазати скибочки тостового хліба цією сумішшю, залишивши 2 ч. ложки.

3Обсмажувати яловичі стейки на розпеченій оливковій олії по 20-40 секунд кожного боку до утворення скоринки, після чого зменшити вогонь і смажити ще 2-4 хвилини. Посолити та поперчити.

4Викласти на кожну скибочку тостового хлібу трохи листя руколи, зверху - по кілька кружалець помідора.

5Додати теплі стейки, змастивши кожен з них 0,5 ч. ложки масляної суміші, що залишилася.

00:00