Сирники з сиру (творога) з картоплею та родзинками

  

15 Лютого, 2017

Блюда из творога (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Картопля - 8 шт.

Яйця - 1 шт.

Цукор - 0,5 склянки

Борошно пшеничне - 1 склянка

Масло вершкове - 60 г

Родзинки без кісточок - 2 ст. ложки

Сіль

Сметана

Directions

1Картоплю відварити в підсоленій воді та протерти гарячою, перемішати з сиром (творогом), додати яйце, 100 г борошна, цукор, сіль, родзинки та перемішати.

2З картопляно-сирної маси сформувати сирники, обваляти їх в залишках борошна й обсмажувати на маслі до рум'яної скоринки.

3Подавати зі сметаною.

00:00