Сирники з інжиром і горіхами

    ,

26 Травня, 2018

Вегетарианский стол (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Сир (творог) - 500 г

Інжир - 120 г

Горіхи волоські - 2/3 склянки

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Яйця - 4 шт.

Цукор - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 60 г

Сметана - 2/3 склянки

Сіль

Directions

1Сир (творог) протерти через сито, борошно просіяти, інжир дрібно нарізати.

2Ядра горіхів підсмажити та дрібно порубати.

3Сир з'єднати з половиною борошна, жовтками яєць, цукром, інжиром і горіхами. Посолити та ретельно перемішати.

4З цієї маси сформувати сирники та обваляти у борошні.

5Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору та прогріти в духовці (5‑7 хвилин).

6Подавати гарячими зі сметаною.

00:00