100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Скумбрія - 2-3 шт.
Лимон - 1 шт.
Цибуля - 2 шт.
Зелень кропу - 200 г
Чай - 3 ч. ложки
Цукор - 1 ч. ложка
Сіль
Перець
Directions
1Скумбрію помити, почистити. За необхідності тушки можна розрізати на частини. Натерти рибу сіллю та перцем.
2Чай і цукор змішати та розподілити на великому аркуші фольги, зверху покласти менший лист. На ньому розмістити шматочки риби, переклавши їх дольками лимонів і цибулі. У черевця риби вкласти гілочки кропу. Менший лист фольги згорнути у вигляді чаші, щоб сік не витікав назовні, великий аркуш щільно загорнути навколо меншого листа з рибою.
3Помістити згорток на решітку пароварки, включити і закрити кришку.
4По закінченню часу остудити скумбрію і вийняти з фольги.