Скумбрія копчена

    ,

14 Липня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Скумбрія - 2-3 шт.

Лимон - 1 шт.

Цибуля - 2 шт.

Зелень кропу - 200 г

Чай - 3 ч. ложки

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

Directions

1Скумбрію помити, почистити. За необхідності тушки можна розрізати на частини. Натерти рибу сіллю та перцем.

2Чай і цукор змішати та розподілити на великому аркуші фольги, зверху покласти менший лист. На ньому розмістити шматочки риби, переклавши їх дольками лимонів і цибулі. У черевця риби вкласти гілочки кропу. Менший лист фольги згорнути у вигляді чаші, щоб сік не витікав назовні, великий аркуш щільно загорнути навколо меншого листа з рибою.

3Помістити згорток на решітку пароварки, включити і закрити кришку.

4По закінченню часу остудити скумбрію і вийняти з фольги.

00:00