Сливи мариновані консервація 26 Листопада, 2016 Абрикосы и сливы. Лучшие рецепты домашних заготовок Ingredients Сливи - 3 кг Кориця - 5 паличок Гвоздика - 20 бутонів Перець духмяний - 20 горошин ДЛЯ МАРИНАДУ: Вода - 1,4 л Цукор - 940 г Оцтова есенція - 100 г Directions 1Підготовлені сливи наколоти виделкою або бланшувати. 2У банки 0,5 л розкласти гвоздику, духмяний перець і корицю, потім сливи. 3МАРИНАД: У киплячій воді розчинити цукор, варити сироп 10-15 хвилин, процідити. Знову довести до кипіння, влити оцтову ессерцію. 4Залити сливи гарячим маринадом, банки накрити стерилізованими бляшаними кришками та пастеризувати 10 хвилин при 85°С. 5Банки закатати, перевернути догори дном і залишити до повного охолодження. 00:00