Макарони або лапша із серцем «Сніданок велорикші»
Макарони або лапша із серцем «Сніданок велорикші»

«Сніданок велорикші»

  , ,   

25 Серпня, 2018

50 рецептов китайской кухни

Ingredients

Свиняче або яловиче серце - 200‑250 г

Макарони вищого ґатунку великі

Вода - 1 склянка

Свинячий жир або олія - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 3 ст. ложки

Горілка, настояна на лимоні - 1 ст. ложка

Борошно - 2 ч. ложки

Перець червоний мелений - 1 ч. ложка

Цибуля - 1‑2 шт.

Сіль

Directions

1Серце дрібно порубати січкою, перемішати з соєвим соусом, горілкою, частиною перцю, підпилити борошном і залишити на 15‑20 хвилин маринуватися.

2Відварені до напівготовності й охолоджені макарони нарізати кільцями товщиною 1 см, підрум'янити на сковороді.

3Промариноване серце обсмажувати разом із дрібно нарізаною цибулею на іншій сковороді 2‑3 хвилини, влити в цю сковороду воду, додати решту перцю, сіль, дати закипіти й одразу додати обсмажені макарони.

4Зняти з вогню, перемішати та подати на стіл.

00:00