Соус болонський
Соус болонський

Соус болонський

    

28 Серпня, 2018

50 рецептов итальянской кухни

  • Yields: 500 мл

Ingredients

Гриби сушені - 15 г

Морква - 1 шт.

Селера - 1 стебло

Шпик - 50 г

Цибуля - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Яловичина - 250 г фаршу

Вино червоне - 125 мл

Томатний соус - 2 ст. ложки

Сіль

Перець чорний

Майоран

Мускатний горіх тертий

Directions

1Розмочити гриби у воді, почистити і помити моркву і селеру. Шпик нарізати кубиками. Дрібно нарубати часник, гриби і овочі.

2Розігріти олію та обсмажити в нії шматочки шпику до прозорості.

3Додати цибулю, моркву, селеру, гриби, фарш і все потушкувати.

4Приправити сіллю, перцем, майораном, мускатним горіхом і поставити на повільний вогонь, за необхідності підливаючи воду. Соус має варитися на малому вогні при періодичному помішуванні близько 2 годин.

5Соус подають до будь-яких макаронних виробів, додаючи тертий сир.

00:00