Соус винний з чебрецем

  

18 Вересня, 2016

Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек)

  • Cook: 40 mins

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 70 г

Лимон - 60 г

Вино сухе червоне - 500 мл

Олія соняшникова - 30 мл

Масло вершкове - 30 г

Цукор - 25 г

Чебрець (тимьян) - 15 г

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Цедру лимона натерти на дрібній тертці, з м'якоті вичавити сік.

2У суміш соняшникової олії та вершкового масла покласти лимонну цедру, дрібно нарізану цибулю, частину гілочок чебрецю (10 г) і смажити 5 хвилин.

3Влити вино і лимонний сік, все посипати цукром і томити 30 хвилин, безперервно помішуючи.

4Соус процідити через сито, посолити, поперчити і прикрасити залишками чебрецю.

00:00