Соус винний з чебрецем соуси 18 Вересня, 2016 Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек) Cook: 40 mins Ingredients Цибуля ріпчаста - 70 г Лимон - 60 г Вино сухе червоне - 500 мл Олія соняшникова - 30 мл Масло вершкове - 30 г Цукор - 25 г Чебрець (тимьян) - 15 г Перець чорний мелений Сіль Directions 1Цедру лимона натерти на дрібній тертці, з м'якоті вичавити сік. 2У суміш соняшникової олії та вершкового масла покласти лимонну цедру, дрібно нарізану цибулю, частину гілочок чебрецю (10 г) і смажити 5 хвилин. 3Влити вино і лимонний сік, все посипати цукром і томити 30 хвилин, безперервно помішуючи. 4Соус процідити через сито, посолити, поперчити і прикрасити залишками чебрецю. 00:00