Соус гарбузовий з в’яленою свининою

  

18 Вересня, 2016

Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек)

  • Cook: 45 mins

Ingredients

Гарбуз - 700 г м'якоты

Хліб пшеничний - 200 г

Свинина в'ялена - 50 г

Часник - 1 зубчик

Вода - 400 мл

Олія оливкова - ​​40 мл

Яйце - 1 шт.

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1М'якоть гарбуза нарізати невеликими кубиками і викласти в каструлю. Додати 100-150 мл води і томити до м'якості.

2Яйце зварити круто.

3Хліб залити залишками води і залишити на 25-30 хвилин.

4М'якоть гарбуза викласти в чашу блендера. Додати хліб, часник, оливкову олію, білий перець, сіль і збивати до утворення однорідної маси.

5Готовий соус прикрасити дрібно нарубаними м'ясом і яйцем.

00:00