Соус гарбузовий з в’яленою свининою соуси 18 Вересня, 2016 Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек) Cook: 45 mins Ingredients Гарбуз - 700 г м'якоты Хліб пшеничний - 200 г Свинина в'ялена - 50 г Часник - 1 зубчик Вода - 400 мл Олія оливкова - 40 мл Яйце - 1 шт. Перець білий мелений Сіль Directions 1М'якоть гарбуза нарізати невеликими кубиками і викласти в каструлю. Додати 100-150 мл води і томити до м'якості. 2Яйце зварити круто. 3Хліб залити залишками води і залишити на 25-30 хвилин. 4М'якоть гарбуза викласти в чашу блендера. Додати хліб, часник, оливкову олію, білий перець, сіль і збивати до утворення однорідної маси. 5Готовий соус прикрасити дрібно нарубаними м'ясом і яйцем. 00:00