Соус голландський

    

28 Серпня, 2017

100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Масло вершкове - 800 г

Вода - 100 г

Яйця - 12 жовтків

Лимон - 2 шт. або

Лимонна кислота

Сіль

Directions

I СПОСІБ:

1У глибокий сотейник влити сирі яєчні жовтки та холодну воду, додати нарізане шматочками вершкове масло і варити все це при безперервному помішуванні лопаткою або вінчиком.

2Як тільки суміш злегка загусне, нагрівання припинити та заправити соус сіллю і лимонним соком або лимонною кислотою.

II СПОСІБ:

1У глибокий сотейник влити сирі яєчні жовтки та холодну воду і варити при безперервному помішуванні лопаткою або вінчиком.

2Коли утвориться сметаноподыбна маса, нагрівання припинити і, безперервно помішуючи, влити в неї тонким струменем розтоплене вершкове масло без сироватки. Заправити соус сіллю, лимонним соком.

3Голландський соус подавати до цвітної капусті, спаржі, земляної груші, артишоку, до відварних рибних страв.

Дієта при гіпотонії

00:00