Соус гострий соуси духовка 5 Жовтня, 2016 Соусы и приправы (155 рецептов наших бабушек) Ingredients Перець солодкий червоний - 120 г Перець солодкий жовтий - 120 г Помідори - 200 г Перець каєнський - 25 г Часник - 2 зубчики Базилік - 10 г Олія оливкова - 60 мл Гірчиця зернова Перець чорний мелений Сіль Directions 1Солодкий перець розрізати навпіл, видалити плодоніжки і насіння, потім запекти в розігрітій до 200°C духовці до м'якості. 2Підготовлені овочі дрібно нарубати. Помідори звільнити від шкірки, каєнський перець нарізати шматочками. Базилік нарубати. 3Інгредієнти викласти в чашу блендера разом з часником і збити до однорідної маси. 4В суміш додати солодкий і чорний перець, гірчицю, масло, сіль і ретельно перемішати. 5Готовий соус залишити в холодильнику на 20 хвилин. 00:00