соус білий
соус білий

Соус курячий вершковий зі зниженим вмістом жирів

    

21 Липня, 2018

500 Low-Cholesterol Recipes

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Цибуля подрібнена - 20 г / 2 ст. ложки

Бульйон курячий слабосолений - 120 мл / 0,5 склянки

Борошно - 40 г / 1/3 склянки

Молоко знежирене - 475 мл / 2 склянки

Вино сухого біле - 120 мл / 0,5 склянки

Бульйон курячий (порошок) - 2 г / 1 ч. ложка

Directions

1Готувати цибулю та бульйон у сковорідці, доки рідина майже не буде приготована.

2У невеликій мисці збити борошно з молоком.

3Додати до цибулевої суміші в сковорідці та готувати, збиваючи, доки соус не загусне.

4Додати вино і бульйон і збити комбайном.

Легкий білий соус стане гарною основою для італійського соусу з додаванням італійських приправ і сиру пармезан.

65 мг фосфору;
183 мг кальцію;
1 мг заліза;
250 МО вітаміну А;
75 мг ATE вітаміну Е;
2 мг вітаміну С;
170 г води

00:00

Nutrition Facts

Calories120 калорій (6% від жиру, 27% від білка, 67% від вуглеводів)
Sodium91 мг
Potassium289 мг
Protein7 г
Cholesterol2 мг
Sugar1 г
Total Fat1 г
Saturated Fat0 г
Polyunsaturated Fat0 г
Monounsaturated Fat0 г
Total Carbohydrates16 г
Dietary Fiber0 г