соус рибний
соус рибний

Соус рибний білий (основний)

  

19 Липня, 2018

Энциклопедия русской и европейской кухни

Ingredients

Бульйон рибний - 500 г

Борошно пшеничне - 25 г

Масло вершкове - 50 г

Цибуля ріпчаста - 30 г

Петрушка - 20 г кореня

Лимонна кислота - 0,5 г

Сіль (за потреби)

Directions

1Білу гарячу пасеровку з'єднати з гарячим рибним бульйоном, розмішати до однорідної маси, додати овочі та варити 25‑30 хвилин. У процесі варіння з поверхні знімати піну.

2Готовий соус процідити і заправити вершковим маслом.

3Використовується соус для запікання риби (в цьому випадку додати сіль), для заправки рибних супів, а також для приготування інших рибних і змішаних соусів.

00:00