соус з болгарського перцю
соус з болгарського перцю

Соус східний

    

22 Серпня, 2018

50 рецептов африканской кухни

Ingredients

Перець солодкий - 500 г

Цибуля - 4 шт.

Часник - 2 зубчики

Олія - 2 ст. ложки

Цукор - 1 щіпка

Сіль

Перець чорний мелений

Оцет - 1 ст. ложка

Directions

1Звільнити стручки солодкого перцю від насіння, вимити та пропустити через м'ясорубку разом із цибулею і часником.

2Протушкувати на невеликому вогні з олією 15 хвилин.

3Додати цукор, сіль, перець, оцет, перемішати й охолодити.

4Соус непогано подати з білим хлібом. Добрий він і до смаженого м'яса (особливо баранини).

00:00