Спагеті «Алла карбонара» (з вершками) макаронні вироби швидко 4 Квітня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 10 mins Yields: 2 порції Ingredients Спагеті - 150 г Бекон сирокопчений (бажано жирний) - 150 г Вершки 33% - 150 мл Яйця - 2 жовтки Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова для варіння спагеті та смаження - 2 ч. ложки Directions 1Відварювати спагеті в підсоленій воді з додаванням 1 ч. ложки оливкової олії 7-8 хвилин. 2Нарізати бекон великими скибочками, обсмажити на розігрітій оливковій олії 3-4 хвилини (бекон не має перетворитися на хрусткі сухарики). 3Додати в сковороду спагеті, поперчити, перемішати, щоб паста ввібрала жир. 4Влити вершки, перемішати та випарувати до загустіння, уникаючи бурхливого кипіння. 5Викласти спагеті на тарілку, додати жовтки, перемішати. 00:00