Суміш спецій для барбекю

  

29 Жовтня, 2017

100 Best Grilling Recipes 2016 (Better Homes and Gardens)

Ingredients

СОЛОДКІ:

Перець духмяний

Цукор коричневий

ГОСТРІ:

Кмин

Часниковий порошок

Сіль кошерна

Коріандр мелений

Паприка

Цибульний порошок

ПРЯНІ:

Перець чорний мелений

Перець червоний (чилі) мелений

Перець каєнський

Перець білий мелений

Directions

1У суміші спецій мають бути збалансовані солодкі, гострі та пряні смаки. Щоб створити власну комбінацію, варто дотримуватися співвідношення 3:3:1.

2СОЛОДКІ - 3 ст. ложки загальної кількості (один або декілька компонентів).

3ГОСТРІ - 3 ст. ложки загальної кількості (один або декілька компонентів), в тому числі щонайменше 2 ч. ложки солі.

4ПРЯНІ - до 1 ст. ложки загальної кількості (один або декілька компонентів) залежно від смаків.

00:00