Суп баварський з млинцями млинці, оладки, сирники, перші страви 12 Березня, 2017 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Яловичина - 300 г м'якоті + 1 яловича кістка Петрушка - 1 корінь Селера - 1 корінь Молоко - 1 стакан Яйця - 2 шт. Борошно - 150 г Зелень Сіль Олія Directions 1М'ясо і кістку залити 2,5 л води, довести до кипіння, посолити, додати очищені коріння. Варити 2 години. 2Овочі і кістку видалити. М'ясо нарізати кубиками. 3Яйця збити з молоком і щіпкою солі, ввести муку. Замісити тісто. 4Посмажити на олії млинці. Згорнути кожен в трубочку і нарізати впоперек. 5Розлити бульйон по тарілках. У кожну додати варене м'ясо і млинцеві рулети. Посипати зеленню. 00:00