Суп баварський з млинцями

  ,

12 Березня, 2017

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Яловичина - 300 г м'якоті + 1 яловича кістка

Петрушка - 1 корінь

Селера - 1 корінь

Молоко - 1 стакан

Яйця - 2 шт.

Борошно - 150 г

Зелень

Сіль

Олія

Directions

1М'ясо і кістку залити 2,5 л води, довести до кипіння, посолити, додати очищені коріння. Варити 2 години.

2Овочі і кістку видалити. М'ясо нарізати кубиками.

3Яйця збити з молоком і щіпкою солі, ввести муку. Замісити тісто.

4Посмажити на олії млинці. Згорнути кожен в трубочку і нарізати впоперек.

5Розлити бульйон по тарілках. У кожну додати варене м'ясо і млинцеві рулети. Посипати зеленню.

00:00