Суп весняний зелений зі спаржею та брокколі
перші страви лікувальне харчування
14 Жовтня, 2017
171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Картопля молода варена - 3-4 шт.
Брокколі - 1/3 качана
Сметана - 100 г
Спаржа - 6 стебел
Цибуля порей - 1 шт.
Цибуля шалот - 0,5 шт.
Зелена цибуля - 1 велике перо
Часник - 2 зубчики
Бульйон овочевий підсолений - 500 мл
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Масло вершкове - 1 ч. ложка
Directions
1Білу частину цибулі порей і зелену цибулю нарізати тонкими кільцями. Шалот очистити і теж нарізати кільцями. Часник очистити та дрібно нарубати. Розігріти в каструлі оливкову олію і вершкове масло, покласти всю цибулю і часник і обсмажити до прозорості.
2У стебел спаржі видалити грубу частину та розрізати їх на кілька частин. Брокколі розібрати на невеликі суцвіття. Покласти брокколі та спаржу в каструлю з цибулею і часником, перемішати та залити гарячим овочевим бульйоном так, щоб всі овочі були покриті. Варити суп до готовності брокколі та спаржі, приблизно 10 хвилин.
3Варену картоплю нарізати невеликими шматочками та покласти в каструлю з готовим супом, перемішати.
4Подавати суп зі сметаною.
Дієта для підвищення імунітету