юшка з рибою
юшка з рибою

Суп з оселедцем

    

9 Грудня, 2016

365 блюд для аэрогриля

Ingredients

Оселедець свіжий - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Картопля - 1 шт. велика

Огірки мариновані - 1 шт.

Розсіл огірковий - 60 мл

Лавровий лист

Зелень кропу

Сіль

Directions

1З оселедця видалити кістки, нарізати порційними шматками, покласти в горщик. Картоплю, моркву та цибулю очистити, нарізати невеликими кубиками та покласти на рибу. Залити гарячою водою і варити в аерогрилі 35 хвилин при температурі 260°С.

2Додати подрібнений огірок, лавровий лист і залити гарячим розсолом. Посолити та посипати кропом.

00:00