Суп з перловкою по-трентінськи

    

11 Грудня, 2016

Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни от Пьемонта до Сицилии

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Перлова крупа - 150 г

Бекон - 150 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Картопля - 1 шт.

Селера - 100 г

Морква - 1 шт.

Масло вершкове - 30 г

Бульйон м'ясний - 1 л

Лавровий лист 2 шт.

Петрушка рубана - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

сіль

ДЛЯ БУЛЬЙОНУ

Яловичина (краще грудинка) - 500 г

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Сіль

Directions

1Почистити моркву, картоплю і цибулю.

2Бекон, картоплю, селеру, цибулю нарізати кубиками, моркву - кружальцями.

3Розтопити вершкове масло в сотейнику, додати моркву, селеру, цибулю і пасерувати овочі кілька хвилин.

4Помістити в сотейник з овочами бекон, промиту в холодній воді перлову крупу, лавровий лист, додати 0,5 л бульйону і готувати на слабкому вогні до готовності крупи, при необхідності періодично вливаючи бульйон.

5Додати картоплю за 10 хвилин до закінчення варіння. Посолити і поперчити.

6Перед подачею на стіл посипати суп рубаною петрушкою.

Страва з регіону Трентіно-Альто-Адідже

00:00