Суп капустяний

    

28 Травня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Капуста - 100 г

Вода - 750 мл

Кмин або інші спеції (імбир, мускатний горіх тертий, чорний перець мелений, солодкий болгарський перець мелений) - 1 щіпка

Оцет столовий - 1-2 ст. ложки

Цукор - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове - 20 г

Борошно - 1 ст. ложка

Зелень петрушки

Зелена цибуля

Сир твердий - 10 г (за бажанням) або

Томат-паста - 10 г (за бажанням)

Directions

1Нарізану соломкою капусту потушкувати з кмином в каструлі під кришкою, додавши води, потім варити до готовності капусти.

2Окремо на сковороді приготувати олійно-борошняну заправку з підсмаженим на олії борошном, розбавити її водою, влити в суп, довести до кипіння, за смаком покласти оцет і цукор (смак має бути кислувато-солодкуватим), вимкнути вогонь і всипати зелень.

3Перед кінцем варіння можна додати тертий сир або томат-пасту.

00:00