100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Капуста - 100 г
Вода - 750 мл
Кмин або інші спеції (імбир, мускатний горіх тертий, чорний перець мелений, солодкий болгарський перець мелений) - 1 щіпка
Оцет столовий - 1-2 ст. ложки
Цукор - 0,5 ч. ложки
Масло вершкове - 20 г
Борошно - 1 ст. ложка
Зелень петрушки
Зелена цибуля
Сир твердий - 10 г (за бажанням) або
Томат-паста - 10 г (за бажанням)
Directions
1Нарізану соломкою капусту потушкувати з кмином в каструлі під кришкою, додавши води, потім варити до готовності капусти.
2Окремо на сковороді приготувати олійно-борошняну заправку з підсмаженим на олії борошном, розбавити її водою, влити в суп, довести до кипіння, за смаком покласти оцет і цукор (смак має бути кислувато-солодкуватим), вимкнути вогонь і всипати зелень.
3Перед кінцем варіння можна додати тертий сир або томат-пасту.