Суп-крем зі шпинату з перепелиними яйцями перші страви швидко 24 Березня, 2017 100 лучших рецептов блюд на cкорую руку Cook: 20 mins Yields: 1 порція Ingredients Шпинат - 250 г Вершки 33% - 120 мл Масло вершкове - 20 г Сіль Мускатний горіх тертий ДЛЯ ПОДАЧІ: Пармезан - 20 г Яйця перепелині - 2 шт. Directions 1Видалити у шпинату жорсткі стебла. Промити, обсушити, дрібно порубати. 2Розтопити в сотейнику вершкове масло. Обсмажувати шпинат 2-3 хвилини. 3Влити вершки. Тушкувати на повільному вогні до розм'якшення шпинату. 4Всипати сіль і мускатний горіх. Довести суп до однорідної консистенції за допомогою блендера або кухонного комбайна. 5Відварювати перепелині яйця 5-7 хвилин після закипання води, очистити, розрізати на 2 частини. Нарізати пармезан тонкими скибочками. 6Подавати суп з половинками яєць і сиром. 00:00