Суп-крем зі шпинату з перепелиними яйцями

    

24 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Шпинат - 250 г

Вершки 33% - 120 мл

Масло вершкове - 20 г

Сіль

Мускатний горіх тертий

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Пармезан - 20 г

Яйця перепелині - 2 шт.

Directions

1Видалити у шпинату жорсткі стебла. Промити, обсушити, дрібно порубати.

2Розтопити в сотейнику вершкове масло. Обсмажувати шпинат 2-3 хвилини.

3Влити вершки. Тушкувати на повільному вогні до розм'якшення шпинату.

4Всипати сіль і мускатний горіх. Довести суп до однорідної консистенції за допомогою блендера або кухонного комбайна.

5Відварювати перепелині яйця 5-7 хвилин після закипання води, очистити, розрізати на 2 частини. Нарізати пармезан тонкими скибочками.

6Подавати суп з половинками яєць і сиром.

00:00