Суп-крем із печінки

    

14 Червня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Печінка - 100 г

Бульйон - 400 мл

Морква - 1 шт.

Петрушка - 1 корінь

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 1 ст. ложка

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Молоко - 100 мл

Яйця - 1 жовток

Directions

1Печінку нарізати дрібними кубиками й обсмажити разом з коренем петрушки, морквою і цибулею, потім додати трохи води та припустити до готовності.

2Готові продукти подрібнити блендером.

3Приготувати соус з молока, борошна та спецій, з'єднати його з подрібненою печінкою, розмішати та закип'ятити. Заправити жовтком, змішаним з молоком і вершковим маслом за смаком.

00:00