Анастасия Скрипкина. 7 дней: готовим вкусно и просто
Cook: 30 mins
Yields: каструля 4 л
Ingredients
Кабачки - 500 г
Цвітна капуста - 500 г
Морква - 150 г
Цибуля - 150 г
Сіль
Перець
Олія
за бажанням:
Яйця варені
Сир
Сухарики
Directions
1Цибулю нарізати дрібно, кабачки - кубиками. Моркву натерти на середній тертці. Капусту розібрати на суцвіття.
2У каструлі на ослї обсмажити цибулю. Додати моркву, трохи обсмажити. Додати кабачки і капусту, трохи посолити, поперчити, перемішати.
3Залити гарячою водою так, щоб вона покривала овочі. Варити до готовності (близько 20 хвилин).
4Готові овочі подрібнити в блендері, протерти через сито або потовкти.
5Яйця і сир натерти на середній тертці.
6У тарілки налити суп. Якщо він здається дуже густим, можна додати трохи бульйону, в якому варилися овочі. При подачі посипати зеленню. За бажанням можна посипати суп яйцями, сиром, сухариками.
Овочі можна змінювати за смаком - замість кабачків використовувати цукіні, замість цвітної капусти - брокколі.