Суп-пюре морквяний з бататом, прянощами, грибами та фруктами

    

2 Листопада, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Морква - 600 г

Груші - 1 шт. середня

Батат - 1 шт.

Картопля - 1 шт. невелика

Печериці - 150 г

Бульйон овочевий - 2 л

Рис коричневий - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 3 ст. ложки

Фенхель - 1 ст. ложка насіння

Каррі - 0,5 ст. ложки

Куркума - 0,25 ч. ложки

Насіння льону - 1 ст. ложка

Лавровий лист - 2 шт.

Петрушка сушена - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Перець білий - щедра щіпка

Directions

1Моркву, батат, картоплю, грушу та гриби нарізати кубиками.

2У сотейнику розігріти оливкову олію і обсмажувати насіння фенхелю 2‑3 хвилини.

3Додати всі овочі, каррі та куркуму. Готувати, помішуючи 3 хвилини.

4Влити бульйон, додати рис, лавровий лист, насіння льону та петрушку. Готувати на повільному вогні 30 хвилин до м'якості овочів і рису.

5Блендером збити суп, додати лимонний сік і білий перець.

6Злегка його прогріти і подати з сиром.

Дієта для підвищення імунітету

00:00