Суп французький цибулевий

    

5 Жовтня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 500 г

Олія - 2-3 ст. ложки

Бульйон овочевий - 1,5 л

Мигдаль подрібнений - 3 ст. ложки

Вино біле - 180 мл

Хліб пшеничний - 2 шматочки

Сир твердий -150 г

Зелень розмарину

Перець

Сіль

Directions

1Цибулю подрібнити і злегка обсмажити в половині олії. Приправити перцем.

2Викласти підготовлену цибулю в гарячий бульйон і кип'ятити 15 хвилин. Посолити, влити вино.

3Подрібнений мигдаль обсмажити в олії, що залишилася, додати в суп, перемішати, прогріти.

4Розлити по тарілках. У кожну тарілку покласти по шматочку підсушеного в тостері хліба і посипати натертим на крупній тертці сиром і розмарином.

00:00