Суп французький цибулевий перші страви французька кухня 5 Жовтня, 2016 365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все Ingredients Цибуля ріпчаста - 500 г Олія - 2-3 ст. ложки Бульйон овочевий - 1,5 л Мигдаль подрібнений - 3 ст. ложки Вино біле - 180 мл Хліб пшеничний - 2 шматочки Сир твердий -150 г Зелень розмарину Перець Сіль Directions 1Цибулю подрібнити і злегка обсмажити в половині олії. Приправити перцем. 2Викласти підготовлену цибулю в гарячий бульйон і кип'ятити 15 хвилин. Посолити, влити вино. 3Подрібнений мигдаль обсмажити в олії, що залишилася, додати в суп, перемішати, прогріти. 4Розлити по тарілках. У кожну тарілку покласти по шматочку підсушеного в тостері хліба і посипати натертим на крупній тертці сиром і розмарином. 00:00