Суп цибульний по-чеськи

    

24 Березня, 2017

100 лучших рецептов блюд на cкорую руку

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 1 порція

Ingredients

Цибуля ріпчаста - 150 г

Грудинка варено-копчена - 50 г

Пиво світле - 100 мл

Масло вершкове - 20 г

Вершки 33% - 50 мл

Сіль

Кмин

Корінь імбиру

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Курка - 20 г копченої грудинки або відвареного філе

Зелена цибуля

Directions

1Нарізати очищену цибулю півкільцями, грудинку - дрібними кубиками.

2Обсмажити цибулю на вершковому маслі в сотейнику до прозорості. Додати грудинку, смажити ще 3-5 хвилин.

3Влити пиво, всипати кмин і тертий на дрібній тертці імбир. Уварити рідину на третину.

4Влити вершки, довести до кипіння, посолити. Подрібнити вміст сотейника до стану пюре за допомогою блендера.

5Нарізати зелену цибулю довгими стрічками, копчену курячу грудку - скибочками. При подачі викласти обидва інгредієнта в тарілку з супом.

00:00