171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)
Ingredients
Шипшина суха - 250 г цілих ягід
Олія оливкова - 2 ст. ложки
Цибуля - 1 шт. велика
Буряк - 4 шт.
Перець чилі червоний - 1 шт.
Часник - 1 зубчик
Імбир - 5 см свіжого кореня
Вода - 500 мл
Сіль
Перець духмяний
Насіння кропу - 1 щіпка
Сметана
Directions
1Шипшину промити та відварювати ягоди 5 хвилин, злити воду і зробити з шипшини пюре (в блендері або протерти через дрібне сито).
2В окремій каструлі розігріти олію, додати дрібно нарізані цибулю та перець чилі, нарізаний сирий буряк, часник і натертий на дрібній тертці імбир. Обсмажувати 3‑4 хвилини, щоб цибуля набула золотистого кольору.
3Додати гарячу воду та варити після закипання приблизно 15 хвилин.