Суп шведський імбирний

      

10 Жовтня, 2017

171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит)

Ingredients

Шипшина суха - 250 г цілих ягід

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Цибуля - 1 шт. велика

Буряк - 4 шт.

Перець чилі червоний - 1 шт.

Часник - 1 зубчик

Імбир - 5 см свіжого кореня

Вода - 500 мл

Сіль

Перець духмяний

Насіння кропу - 1 щіпка

Сметана

Directions

1Шипшину промити та відварювати ягоди 5 хвилин, злити воду і зробити з шипшини пюре (в блендері або протерти через дрібне сито).

2В окремій каструлі розігріти олію, додати дрібно нарізані цибулю та перець чилі, нарізаний сирий буряк, часник і натертий на дрібній тертці імбир. Обсмажувати 3‑4 хвилини, щоб цибуля набула золотистого кольору.

3Додати гарячу воду та варити після закипання приблизно 15 хвилин.

4Збити суп у блендері та змішати з пюре шипшини.

5Подавати зі сметаною.

Дієта для підвищення імунітету

00:00