Суп із кукурудзи з грибами та кабачками

    

12 Квітня, 2017

100 рецептов для омоложения. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

  • Cook: 1 hr

Ingredients

Кукурудза - 4 качана

Кабачки або гарбуз - 500 г

Гриби білі або підберезники - 200 г або

Гриби сушені - 20 г

Морква - 1 шт.

Петрушка або селера - 40 г

Цибуля - 1 шт.

Масло - 50 г

Сіль - 0,5 ст. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Перець - 8-10 горошин

Сметана - 2 ст. ложки

Кріп або зелень петрушки

Directions

1Кукурудзу в качанах варити 30-40 хвилин.

2У каструлю налити 1,5 л води, покласти в неї зерна кукурудзи, гриби, нарізані скибочками, кабачки або гарбуз, очищені від шкірки та насіння та нарізані кубиками, і варити при слабкому кипінні.

3Цибулю та коріння нарізати скибочками і злегка підсмажити на жирі, потім покласти в суп, додати сіль, спеції та варити 20-30 хвилин.

4Якщо суп вариться З СУШЕНИХ ГРИБІВ, то їх потрібно варити окремо протягом 1 години, потім дрібно нарізати, а відвар розвести водою, щоб отримати 1,5 л грибного бульйону. На цьому бульйоні і варити суп.

5При подачі на стіл в суп покласти сметану.

00:00