Суп із солодкої картоплі перші страви лікувальне харчування 26 Вересня, 2017 171 рецепт для повышения иммунитета (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля солодка - 500 г Квасоля - 300 г Йогурт знежирений - 80 г Кінза - 1 пучок Цибуля - 1 шт. Часник - 1 зубчик Бульйон овочевий - 1,5 л Олія оливкова - 2 ст. ложки Масло вершкове - 1 ст. ложка Каррі - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1 щіпка Сіль морська - 1 щіпка Directions 1Квасолю замочити на кілька годин, а потім відварити. 2Солодку картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками. Цибулю і часник очистити та дрібно нарубати. Кінзу дрібно нарізати. 3Розігріти в каструлі оливкову олію і вершкове масло, обсмажити цибулю і часник до прозорості. 4Додати в каструлю солодку картоплю, залити підігрітим бульйоном. Посолити і поперчити, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 15 хвилин. 5Додати каррі та половину відвареної квасолі. Збити все в блендері, потім додати решту квасолі, поперчити і посипати кінзою. 6Подавати з йогуртом.Дієта для підвищення імунітету 00:00