Суп із червоної квасолі (вірменський з м’ясом) перші страви вірменська кухня 18 Листопада, 2016 Армянская кухня (Семь поварят) Prep: 6 hrs Cook: 1 hr Yields: 4 порції Ingredients Квасоля червона - 400 г Яловичина - 300 г м'якоті Картопля - 3 шт. Цибуля порей - 2 стебла Морква - 2 шт. Корейка копчена - 300 г Ковбаса сирокопчена - 300 г Лавровий лист - 1 шт. Перець червоний мелений Сіль Directions 1Квасолю замочити в холодній воді на 6‑8 годин. 2Воду злийте, квасолю залити свіжою водою і варити до готовності, додаючи сіль. 3М'ясо залити 2 л води, відварити до готовності, нарізати шматочками. Бульйон процідити. 4Моркву і ковбасу нарізати скибочками, цибулю порей - кільцями, корейку - кубиками, картоплю - дольками. 5У киплячий бульйон покласти квасолю, варити 10 хвилин. Додати овочі, варити 15 хвилин. Покласти ковбасу, корейку, м'ясо та лавровий лист, варити суп ще 5 хвилин. 6Суп поперчити, посипати рубаною зеленню, заправити сметаною й одразу подавати. 00:00