Суфле з судака з маслом

    ,

26 Травня, 2017

100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)

Ingredients

Судак - 300 г

Масло вершкове - 40 г

Борошно - 1 ст. ложка

Яйця - 1 шт.

Молоко - 100 мл

Directions

1Рибу очистити від шкіри та кісток, половину риби відварити, охолодити і двічі пропустити через часту решітку м'ясорубки разом з залишками сирої риби.

2З молока та борошна приготувати соус густоти киселю, з'єднати з пропущеною через м'ясорубку рибою, додати сирий жовток і половину розтопленого масла, все це добре вибити, акуратно з'єднати зі збитим білком.

3Викласти масу в змащену маслом форму і на пару довести до готовності.

4Перед подачею до столу полити суфле розтопленим маслом.

00:00