100 рецептов питания для беременных. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Судак - 300 г
Масло вершкове - 40 г
Борошно - 1 ст. ложка
Яйця - 1 шт.
Молоко - 100 мл
Directions
1Рибу очистити від шкіри та кісток, половину риби відварити, охолодити і двічі пропустити через часту решітку м'ясорубки разом з залишками сирої риби.
2З молока та борошна приготувати соус густоти киселю, з'єднати з пропущеною через м'ясорубку рибою, додати сирий жовток і половину розтопленого масла, все це добре вибити, акуратно з'єднати зі збитим білком.
3Викласти масу в змащену маслом форму і на пару довести до готовності.
4Перед подачею до столу полити суфле розтопленим маслом.