Суші з вугром і креветками суші японська кухня 27 Серпня, 2018 Японская кухня Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Вугор - 300 г філе Креветки очищені - 200 г Рис - 100 г Оцет для суші - 25 мл Цукор - 1 ч. ложка Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Перець Сіль Directions 1Філе вугра промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати тонкими пластинками, поперчити. 2Креветки відварити в підсоленій воді, остудити, дрібно нарізати. 3Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 4Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 5Сформувати з рису невеликі коржі, викласти на кожен пластинку вугра та трохи креветок, загорнути в листя водоростей. 6Подавати суши з васабі, тонко нарізаним імбиром і соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories183 ккал