японські суші
японські суші

Суші з вугром і креветками

    

27 Серпня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Вугор - 300 г філе

Креветки очищені - 200 г

Рис - 100 г

Оцет для суші - 25 мл

Цукор - 1 ч. ложка

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Перець

Сіль

Directions

1Філе вугра промити, відварити в підсоленій воді, остудити, нарізати тонкими пластинками, поперчити.

2Креветки відварити в підсоленій воді, остудити, дрібно нарізати.

3Рис промити, залити 200 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

4Зняти рис з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

5Сформувати з рису невеликі коржі, викласти на кожен пластинку вугра та трохи креветок, загорнути в листя водоростей.

6Подавати суши з васабі, тонко нарізаним імбиром і соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories183 ккал