японські суші
японські суші

Суші з омарами та копченою тріскою

    

2 Вересня, 2018

Японская кухня

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Тріска - 200 г копченого філе

Омари - 200 г вареного м'яса

Рис - 200 г

Оцет для суші - 50 мл

Цукор - 0,5 ст. ложки

Листя морських водоростей

Імбир маринований

Паста васабі

Соєвий соус

Мускатний горіх тертий

Базилік - 2‑3 гілочки зелені

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Базилік вимити, обірвати листя, дрібно нарізати їх, додати мускатний горіх і перець, перемішати.

2Філе тріски нарізати тонкими маленькими пластинами, обваляти в суміші з базиліку.

3М'ясо омарів дрібно нарізати.

4Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким.

5Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин.

6Сформувати з рису невеликі коржі, викласти на кожен шматочок тріски та м'ясо омарів, загорнути в листя морських водоростей.

7Подати до столу з васабі, тонко нарізаним імбиром і соєвим соусом.

00:00

Nutrition Facts

Calories178 ккал