Суші з омарами та копченою тріскою суші японська кухня 2 Вересня, 2018 Японская кухня Cook: 45 mins Yields: 3 порції Ingredients Тріска - 200 г копченого філе Омари - 200 г вареного м'яса Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Мускатний горіх тертий Базилік - 2‑3 гілочки зелені Перець чорний мелений Сіль Directions 1Базилік вимити, обірвати листя, дрібно нарізати їх, додати мускатний горіх і перець, перемішати. 2Філе тріски нарізати тонкими маленькими пластинами, обваляти в суміші з базиліку. 3М'ясо омарів дрібно нарізати. 4Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 5Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 6Сформувати з рису невеликі коржі, викласти на кожен шматочок тріски та м'ясо омарів, загорнути в листя морських водоростей. 7Подати до столу з васабі, тонко нарізаним імбиром і соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories178 ккал