Суші з оселедцем суші японська кухня 13 Вересня, 2018 Японская кухня Cook: 45 mins Yields: 4 порції Ingredients Оселедець - 300 г Рис - 200 г Оцет для суші - 50 мл Цукор - 0,5 ст. ложки М'ята - 2‑3 листочки Листя морських водоростей Імбир маринований Паста васабі Соєвий соус Перець чорний мелений Сіль Directions 1Оселедець очистити, випатрати, промити та відварити в підсоленій воді. 2Розділити готовий оселедець на філе, нарізати тонкими пластинками, обваляти в суміші з подрібненого листя м'яти та перцю. 3Рис промити, залити 400 мл води, варити на середньому вогні під кришкою, доки він не стане в'язким. 4Зняти з вогню, додати оцет, цукор і сіль, перемішати, залишити на 15 хвилин. 5З рису сформувати невеликі коржі, на кожен з яких покласти пластинки риби. 6Суші покласти на листя морських водоростей, попередньо припущене в окропі, та подавати до столу з імбиром, васабі та соєвим соусом. 00:00 Nutrition Facts Calories151 ккал