Тарталетки «Святкові»
закуски духовка, мікрохвильова піч, Новий рік, святкове
3 Квітня, 2018
1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24С Новогоднее застолье
Ingredients
ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК:
Борошно - 1 склянка
Маргарин - 100 г
Яйця - 1 жовток
Сіль
Олія
ДЛЯ НАЧИНКИ:
Сир вершковий - 250 г
Гарбуз - 150 г м'якоті
Цибуля червона - 2 шт.
Оцет столовий - 1 ст. ложка
Вода - 0,25 склянки
Зелена цибуля - 1 пучок
Базилік - 1 пучок
Перець чорний мелений
Сіль
Directions
ТАРТАЛЕТКИ:
1Насипати гіркою борошно, додати маргарин і вбити яєчний жовток. Посолити та замісити еластичне тісто. Поставити його в холодильник на 30 хвилин.
2Тісто розкачати на кружальця трохи більшого діаметру, ніж формочки для тарталеток.
3Форми для тарталеток змастити олією, вистелити тонким шаром тіста та запікати при 190°С 12 хвилин. Остудити.
НАЧИНКА:
1Червону цибулю очистити, нарізати четвертинками кілець. Оцет змішати з гарячою водою і залити цибулю на 30 секунд. Рідину злити.
2М'якоть гарбуза нарізати брусочками, посолити та потримати в мікрохвильовці на максимальній потужності до м'якості (не більше 12 хвилин).
3Базилік і зелену цибулю вимити, обсушити. Базилік розібрати на листочки, цибулю дрібно нарубати.
4У кожну тарталетку покласти по 1‑1,5 ст. ложки вершкового сиру, 2‑3 скибочки гарбуза, 1 ч. ложку солодкої цибулі, дрібку зеленої цибулі та пару листочків базиліка.