Тарталетки «Святкові»

    , , ,

3 Квітня, 2018

1000 рецептов (1000 секретов) 2016 №24С Новогоднее застолье

Ingredients

ДЛЯ ТАРТАЛЕТОК:

Борошно - 1 склянка

Маргарин - 100 г

Яйця - 1 жовток

Сіль

Олія

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир вершковий - 250 г

Гарбуз - 150 г м'якоті

Цибуля червона - 2 шт.

Оцет столовий - 1 ст. ложка

Вода - 0,25 склянки

Зелена цибуля - 1 пучок

Базилік - 1 пучок

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

ТАРТАЛЕТКИ:

1Насипати гіркою борошно, додати маргарин і вбити яєчний жовток. Посолити та замісити еластичне тісто. Поставити його в холодильник на 30 хвилин.

2Тісто розкачати на кружальця трохи більшого діаметру, ніж формочки для тарталеток.

3Форми для тарталеток змастити олією, вистелити тонким шаром тіста та запікати при 190°С 12 хвилин. Остудити.

НАЧИНКА:

1Червону цибулю очистити, нарізати четвертинками кілець. Оцет змішати з гарячою водою і залити цибулю на 30 секунд. Рідину злити.

2М'якоть гарбуза нарізати брусочками, посолити та потримати в мікрохвильовці на максимальній потужності до м'якості (не більше 12 хвилин).

3Базилік і зелену цибулю вимити, обсушити. Базилік розібрати на листочки, цибулю дрібно нарубати.

4У кожну тарталетку покласти по 1‑1,5 ст. ложки вершкового сиру, 2‑3 скибочки гарбуза, 1 ч. ложку солодкої цибулі, дрібку зеленої цибулі та пару листочків базиліка.

00:00