Торт кокосовий з шоколадною глазур’ю
9 Лютого, 2017
50 000 избранных рецептов для мультиварки
Ingredients
Борошно - 250 г
Йогурт - 250 г
Цукор - 80 г
Какао - 80 г
Яйця - 2 шт.
Розпушувач - 1,5 ч. ложки
ДЛЯ КРЕМА:
Масло вершкове - 180 г
Кокосова стружка - 100 г
Цукор - 40-50 г
Молоко - 400 мл
Манна крупа - 3 ст. ложки
ДЛЯ ГЛАЗУРІ:
Масло вершкове - 30 г
Молоко - 3 ст. ложки
Цукор - 1,5 ст. ложки
Какао - 1 ст. ложка
Directions
1Борошно, какао, розпушувач з'єднати в глибокому посуді. Яйця збити з цукром, йогуртом, розтопленим вершковим маслом за допомогою міксера. З'єднати разом з борошном, какао і розпушувачем і замісити тісто.
2У чашу мультиварки викласти папір для випічки, на нього - тісто. Встановити режим «Випічка» на 1,5 години.
3КРЕМ: Молоко з'єднати з манною крупою та підігріти на повільному вогні, постійно помішуючи. Всипати кокосову стружку, перемішати. Розм'якшене вершкове масло збити з цукром, додавши манну крупу з кокосовою стружкою.
4Готовий бісквіт вийняти з мультиварки за допомогою ємності для варіння на пару. Остудити і розрізати на 3 коржі. Кожен корж змастити кокосовим кремом.
5ГЛАЗУР: Змішати цукор, молоко та какао, поставити на повільний вогонь і готувати до загустіння, потім додати вершкове масло та перемішати.
6Верхній корж торта полити глазур'ю. Готовий торт поставити в холодильник на 3 години.