Торт сирний з помідорами та базиліком
випічка американська кухня духовка
19 Серпня, 2018
50 рецептов американской кухни
Ingredients
ДЛЯ ТІСТА:
Масло - 125 г
Борошно - 250 г
Крохмаль - 200 г
Сіль
Вода або молоко - 2 ст. ложки
НАЧИНКА:
Сир домашній знежирений або сир (творог) неводянистий - 300 г
Масло - 100 г
Сметана - 200 г
Базилік - 1 пучок
Яйця - 2 шт.
Сіль
Перець
Помідори - 300‑500 г
Directions
ТІСТО:
1Всі інгредієнти для приготування тіста мають бути дуже холодними. Змішати сухі компоненти, просіяти на стіл, покласти шматочки масла, порубати ножем до крихти, додати крижану воду або дуже холодне молоко, швидко вимісити тісто.
2Форму (краще роз'ємну) змастити маслом і трохи припорошити борошном. Покласти в неї тісто. Загорнути все у харчову плівку та поставити в холодильник на 30‑40 хвилин (можна з вечора).
НАЧИНКА:
1Сир змішати з маслом і сметаною, можна взяти більше сметани і менше масла. Порубати базилік і додати його в суміш.
2Яйця збити на водяній бані з сіллю і перцем, поступово додати туди сирну масу.
3Помідори порізати на половинки. Можна їх попередньо очистити від шкірки.
ТОРТ:
1Нагріти духовку до 200°С. Тісто у формі наколоти та випікати 15 хвилин.
2Покласти начинку, зверху втиснути помідори, посолити їх і поперчити. Випікати ще 45‑50 хвилин при 180°С.
3Дати трохи охолонути, обережно вийняти з форми.
4Подавати ще теплим, можна порізати на порційні шматки.