Торт сирний (творожний) з родзинками солодка випічка духовка 29 Березня, 2017 Блюда с творогом (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 8 порцій Ingredients ДЛЯ ТІСТА: Борошно пшеничне - 250 г Маргарин - 140 г Цукор - 100 г Яйця - 1 шт. Сода - 0,25 ч. ложки ДЛЯ НАЧИНКИ: Сир (творог) - 400 г Родзинки - 150 г Цукор - 100 г Яйця - 4 шт. Фрукти консервовані - 200 г Ванілін - на кінчику ножа Directions 1Маргарин розтерти з цукром, додати яйце, борошно, змішане з содою, перемішати. Тісто розкачати та викласти на дно роз'ємної форми. 2Яйця збити з цукром, додати протертий сир (творог), родзинки, ванілін, перемішати та викласти масу на тісто. Випікати торт при 250°С. 3Готовий торт одразу ж викласти на серветку й охолодити. 4Викласти на блюдо й оформити верх торта консервованими фруктами. 00:00