Торт сирний (творожний) з родзинками

    

29 Березня, 2017

Блюда с творогом (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 250 г

Маргарин - 140 г

Цукор - 100 г

Яйця - 1 шт.

Сода - 0,25 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Сир (творог) - 400 г

Родзинки - 150 г

Цукор - 100 г

Яйця - 4 шт.

Фрукти консервовані - 200 г

Ванілін - на кінчику ножа

Directions

1Маргарин розтерти з цукром, додати яйце, борошно, змішане з содою, перемішати. Тісто розкачати та викласти на дно роз'ємної форми.

2Яйця збити з цукром, додати протертий сир (творог), родзинки, ванілін, перемішати та викласти масу на тісто. Випікати торт при 250°С.

3Готовий торт одразу ж викласти на серветку й охолодити.

4Викласти на блюдо й оформити верх торта консервованими фруктами.

00:00