Торт шоколадний (без борошна)

    , ,

20 Вересня, 2017

172 рецепта лучших блюд без глютена (Еда, которая лечит)

Ingredients

Вода - 0,5 склянки

Сіль - 0,25 ч. ложки

Цукор - 0,75 склянки

Шоколад гіркий - 500 г

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 6 шт.

Directions

1Розігріти духовку до 150°С, змастити маслом квадратну або круглу форму для випічки діаметром 25 см.

2У каструлі на середньому вогні змішати воду, сіль і цукор. Перемішати, поки всі компоненти повністю не розчиняться.

3Розтопити гіркий шоколад на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Вилити шоколад в чашу електричного міксера. Розрізати вершкове масло на шматочки і вмішати по одному шматочку масло в шоколад.

4Збити гарячу цукрову воду. Додати яйця по одному за раз і продовжувати збивати.

5Влити шоколадну суміш в яєчно-цукрову. Акуратно перемішати.

6Вилити тісто в підготовлену форму.

7ВОДЯНА БАНЯ: Встановити форму з тістом в посуд більшого діаметра. У великий посуд налити стільки окропу, щоб вода доходила до половини стінок форми з тістом. Випікати торт на водяній бані при 150°С 45 хвилин. Центр торта буде виглядати вологим.

8Коли торт охолоне, поставити його у формі в холодильник на ніч.

9Щоб дістати торт, опустити нижню частину форми в гарячу воду на 10 секунд, потім швидко перевернути на блюдо.

Дієта безглютенова

00:00