Торт із куркою та грибами

  , ,   

7 Січня, 2017

Блюда для девичника (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Корж вафельний - 3‑4 шт.

Курка - 800 г м'якоті

Печериці - 400 г

Цибуля ріпчаста - 200 г

Масло вершкове - 200 г

Сир - 150 г

Вершки густі - 100 г

Мускатний горіх мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Зелень петрушки

Directions

1Філе курки нарізати шматочками, обсмажити разом з цибулею, порізаною півкільцями.

2Гриби нарізати скибочками й обсмажити на маслі, потім додати мускатний горіх, сіль, перець, вершки, перемішати з куркою та цибулею і протерти.

3Вафельні коржі прошарувати приготовленою масою, зверху нанести тонкий шар, посипати тертим сиром. Запікати в духовці до золотистої скоринки.

4При подачі оформити зеленню.

00:00