Торт із куркою та грибами закуски, страви з грибів, страви з птиці духовка 7 Січня, 2017 Блюда для девичника (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 8 порцій Ingredients Корж вафельний - 3‑4 шт. Курка - 800 г м'якоті Печериці - 400 г Цибуля ріпчаста - 200 г Масло вершкове - 200 г Сир - 150 г Вершки густі - 100 г Мускатний горіх мелений Перець чорний мелений Сіль Зелень петрушки Directions 1Філе курки нарізати шматочками, обсмажити разом з цибулею, порізаною півкільцями. 2Гриби нарізати скибочками й обсмажити на маслі, потім додати мускатний горіх, сіль, перець, вершки, перемішати з куркою та цибулею і протерти. 3Вафельні коржі прошарувати приготовленою масою, зверху нанести тонкий шар, посипати тертим сиром. Запікати в духовці до золотистої скоринки. 4При подачі оформити зеленню. 00:00