Трубочки з рибним фаршем

  

4 Листопада, 2016

Блины и блинчики (Семь поварят)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Яйця - 1 шт.

Сухарі панірувальні - 2 ст. ложки

Масло вершкове для обсмажування - 2 ст. ложки

Сир тертий для подачі - 2 ст. ложки

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 2 склянки

Молоко - 2 склянки

Яйця - 3 шт.

Сода - на кінчику ножа

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 1/2 ч. ложки

ДЛЯ ФАРШУ:

Горбуша - 500 г філе

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Маргарин - 2 ст. ложки

Зелень кропу рубана - 1 ст. ложка

Сіль

Directions

1Замісити тісто та спекти тонкі млинці.

2ФАРШ: Рибне філе припустити з сіллю до готовності, охолодити. Пропустити філе разом з цибулею через м'ясорубку, додати зелень, розтоплений маргарин, добре перемішати.

3На млинці укласти фарш і згорнути їх трубочками. Кінці трубочок змастити яйцем, запанірувати в сухарях.

4Трубочки обсмажити.

5При подачі посипати тертим сиром.

00:00